2024.04.14.

Rólam

Nem tudom mi a sorsod, de egy dolgot tudok: csak azok lesznek igazán boldogok, akik keresték és megtalálták hogyan lehet másokat szolgálni.”

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, úgy éreztem a masszázs az én világom, ezzel szeretnék foglalkozni. segítséget nyújtani, hatékony fejlődést elérni, a hozzám forduló sportolókkal közösen. Egyszerűen örömmel tölt el az, hogy adhatok, hogy segíthetek enyhíteni a fájdalmakat, növelni a sportolók hatékonyságát.
2005-től foglalkozom olyan közérzetet javító szolgáltatásokkal, amivel szeretnék segíteni a hozzám fordulóknak.

Nálam ne számíts könyörületre, hiszen nem azért akarsz velem dolgozni, hogy raboljuk egymás idejét és nálam költsd el a pénzedet!
Együtt dolgozni a célért! Ahogy te dönthetsz úgy, hogy nem szeretnél velem dolgozni, én is dönthetek így, a közös munka egy bizalmi kapcsolat, ha nem érzem, hogy tudok rajtad segíteni, ha nem érzem, hogy szeretnék veled dolgozni, akkor nem fogok, ez nem pénz kérdése! Hidd el, neked sem segít, ha a terapeutád nem akar veled dolgozni és a közös munka csak egy kényszer részéről!
Egy fontos dolog, amit szem előtt kell tartani, a sportpszichológia.
És tudom, hogy nem vagyunk sportpszichológusok, de a sportolók lelkének állapota, hatással van a testük állapotára, céljaik elérésére.
Masszázsterapeutaként ott vagyok melletted, számíthatsz támogatásomra. Nálam a sportolók tudják, hogy nincs olyan (akár magánéleti) gond amivel ne fordulhatnának hozzám, a nap 24 órájában ha tudok segítek!
A sportolók sokszor idegesek lehetnek. Tehát önbizalmat kelteni, nagyon pozitívnak lenni olyan dolog, amit mindenképpen meg kell tennie egy terapeutának.

Folyamatosan képzem magam, mert úgy gondolom, hogy ebben a szakmában mindig lehet és kell újat tanulni, mindig érdemes új kezeléseket megismerni és bevezetni. Itt főleg nem a hazai továbbképzések amiket követek, hanem a nemzetközi sportmasszőr, sportrehabilitációs szakemberek tapasztalataira, tudására alapozott képzéseit.
Teljesen egyedi, kombinált technikák alkalmazásával tudunk hatékony és gyors eredményt elérni.
Várom szeretettel sportoló vendégeimet, hiszen célom, hogy mindenki számára megfizethető szolgáltatásokat nyújtsak,

az én célom az, hogy te elérd a céljaid!

Képzések (a teljesség igénye nélkül):

Professzionális Köpölyöző Terápia
Sportmasszázs technikák mesterkurzus
Sportmasszázs a test erősítéséhez

Magyarországon akkreditált képzések:

Sportmasszázs alapképzés
Bambuszmasszázs
Taping technikák haladó
NITA Kinesiology Taping Basic Course – Nasara International Taping Academy
Svédmasszázs

Óbudai stúdiómat 2020-ban nyitottam meg főleg sportolóknak, sok éves szakmai tapasztalattal.

Az mTm Stúdió egy masszázs stúdió, amelyet sportolók számára hoztam létre.

A sportmasszázs segít a sportolóknak javítani teljesítményüket, növelni az izmok rugalmasságát, csökkenteni a sérülések kockázatát, és felgyorsítani a regenerációs időt. Segít eltávolítani a lerakódott méreganyagokat és a felesleges salakanyagokat a testből, ami javítja az izmok oxigén és tápanyag ellátását.

A sportmasszázs javítja az izmok állapotát, ami segít a sportolóknak növelni az izomerőt és az állóképességet. Az izmok masszírozása segít fenntartani a megfelelő izomtónust és elősegíti az izmok egyenletes növekedését, javítja az izmok vérkeringését, ami segít a tápanyagok és az oxigén szállításában az izmokhoz, így segít a sportolóknak növelni a teljesítményüket.

A sportmasszázs segít csökkenteni a fájdalmat és a sérülés utáni gyógyulási időt, továbbá segít oldani a feszültséget az izmokban, csökkenteni a fájdalmat és a gyulladást. Felgyorsul a sérülések utáni gyógyulási időt, lehetővé téve a sportolók számára, hogy minél hamarabb visszatérjenek a sportoláshoz.

A stúdióban a sportmasszázs személyre szabott, és olyan technikákat alkalmazok, amelyek segítenek a sportolóknak elérni céljaikat. hogy a legjobb teljesítményt és a legjobb eredményeket érhesse el.

Hogy pár sportoló vendégemet idézzem:
„Ez egy műhely, a test műhelye”
„Ki ide belépsz, hagyj fel minden reménnyel”
„A fájdalom szentélye”