2024.06.17.

Hogyan járhatsz hozzám?

Hogyan járhatsz hozzám?

Hát röviden a válasz, nagyon nehezen.

Bővebben:

Hozzám bekerülni nagyon nehéz, általában 3-4 hét a várakozási idő és ez nem azért van, mert keveset dolgozom, szerintem az egyik legtöbbet dolgozó masszőr vagyok Budapesten.

Általában bekerülni annak van lehetősége, akit ajánl valaki, hogy foglalkozzam vele. De persze kivétel erősíti a szabályt, próbálj meg rám írni, feltétel, hogy aktív sportoló legyél.

Csak hosszútávban gondolkodó sportolókat fogadok, kikerülni tőlem nagyon könnyű. 30 nap kihagyás után elbúcsúzok tőled, akkor is, ha a megbeszélt kezelési ciklust nem tartod, sokan várnak helyekre, nincs időm, energiám foglalkozni olyanokkal, akik magukkal sem foglalkoznak.

Viszont, ha te beleteszel mindent, én is beleteszek amit csak tudok, hogy elérd a céljaid.

Ehhez segítség, hogy a mindenkori piaci ár alatt dolgozom, megélni akarok, nem meggazdagodni. Nekem ez a hivatásom és nem arról szól, hogy „de jó napom volt, ma is többet kerestem, mint egy bankigazgató”. Én nonstop elérhető vagyok, ha sérülsz nem az a kérdés mikor van időpont, lesz időpont, akár éjszaka is, normál áron. Hiszen egy csapat vagyunk a Te céljaid az én céljaim.

Ígérni soha nem ígérek semmit, sem jós, sem brazíliai csodadoktor nem vagyok.