2024.04.14.

Adatkezelési tájékoztató

Jelen tájékoztató az mtmstudio.hu weboldalon keresztül gyűjtött személyes adatok kezelésére vonatkozik. A tájékoztatóban foglaltakat az átfogó, hazai és nemzetközi jogi követelményekkel összhangban lévő, valamint a magánélet tiszteletben tartását tükröző adatvédelmi szabályzat alapján készült, kifejezetten a weboldalra vonatkoztatva, melyért a weboldal tulajdonosa vállal felelősséget.

Kik vagyunk?

Adatkezelő: Masszázs-Tape-Mozgás Stúdió

Bach Rezső Tamás e.v.
Adószám:56319332-1-41

Kapcsolattartó: Bach Rezső Tamás

Székhely: 1039 Budapest, Szindbád utca 3. III/24.

E-mail: obuda@mtmstudio.hu

Telefon:  06308645408

A weboldalunk címe: https://www.mtmstudio.hu

Adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok:

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) (a továbbiakban: GDPR)

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket?

Kezelt adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám.

Felhívjuk arra is a figyelmet, hogy az oldalon található űrlapok kitöltésénél megadott név és az e-mail cím esetében nem szükséges, hogy az személyes adatot tartalmazzon. Így például nem szükséges, hogy az e-mail cím az érintett nevét tartalmazza. Az érintett szabadon dönthet arról, hogy olyan létező e-mail címet ad-e meg, amely a kilétére utaló információt tartalmaz.

Az oldal alapjául szolgáló CMS rendszer nem gyűjt semmilyen személyes adatokat a látogatókról. Kizárólag a regisztrált felhasználók számára gyűjt a Felhasználói profil képernyőjén megjelenített adatokat.

Adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja a felhasználói a honlapon lévő űrlapokon megadott adatok tekintetében az érintett hozzájárulása, melyet elküldés előtt kell, hogy megadjon.

Miért gyűjtünk adatokat?

Az adatok kérése és tárolása az érintett érdeklődésének megfelelő választ adhatósága érdekében történik, de ezt az információt nem használjuk marketing célokra.

Sütik

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, hogy a webhely gyorsabb és élvezhetőbb legyen ezáltal. Megjegyzik a sokszor látogatott és használt szekciókat, képeket, esetleg ikonokat, nem sokszor változó tartalmakat.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

Facebook Like gomb és szociális widgetek (Facebook, Inc.)
Publikus Facebook adatok gyüjtése. A feldolgozás helye: Egyesült Államok – 
Adatvédeli tájékoztató – angolul

Twitter Tweet gomb és szociális widgetek (Twitter, Inc.)
Publikus Twitter adatok gyüjtése. A feldolgozás helye: Egyesült Államok –
Adatvédelmi tájékoztatója angolul

Analitika

Ez a webhely a Google Analytics segítségével olyan névtelen információkat gyűjt össze, mint a webhely látogatóinak száma és a legnépszerűbb oldalak. Google LLC (“Google”); székhelye: Amerikai Egyesült Államok Adatvédelmi tájékoztató magyarul

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését az adatfelvételénél jelzett módon, illetve a kapcsolati elérhetőségein.

A honlap tulajdonos a személyes adatot törli, ha kezelése jogellenes, az érintett kéri, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, vagy azt a bíróság vagy a Hatóság elrendelte.

Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. Az adatkezelő mentesül a felelősség alól, ha a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő.

Kapcsolati adatok

Kapcsolattartó: Bach Rezső Tamás e.v.

E-mail: obuda@mtmstudio.hu

telefon:  06308645408

Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

Biztonságos SSL tanúsítvánnyal rendelkezik a weboldalunk, így más illetéktelen nem férhet hozzá a begépelt tartalmakhoz.

Hozzászólások

Hozzászólás beküldésekor a hozzászólási űrlapban megadottakon kívül begyűjtésre kerül a hozzászóló IP címe és a böngészőazonosító karakterlánc a kéretlen tartalmak kiszűrése céljából.

Egy személytelenített, az e-mail címből előállított karakterlánc (hashnek szokás nevezni) kerül továbbításra a Gravatar szolgáltatás felé, ha ez az oldalon használatban van. A Gravatar szolgáltatás feltételei az alábbi címen tekinthetőek meg: https://automattic.com/privacy/. A hozzászólás elfogadása után, a hozzászólásunk tartalma és a profil képünk is megjelenik nyilvánosan.

Média

Amennyiben regisztrált felhasználó által kerül kép feltöltésre a honlapra, kerülni kell az az olyan EXIF-eket, amelyekben GPS pozíció adatok is szerepelnek. A honlap látogatói ezeket letölthetik és kinyerhetik a helyadatokat a honlapon található képekből.

Sütik

Ha hozzászólást adsz a honlapodon, bejelentkezve maradhatsz a megadott neved, e-mail-ed és webcímed eltárolásával egy sütiben. A tárolás a te kényelmi célokat szolgálja azért, hogy a következő hozzászóláskor ezeket az adatmezőket ne kelljen kitöltened. Ezeknek a sütiknek a lejárati ideje 1 év.

Ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be is vagyunk jelentkezve erre a honlapra, akkor átmeneti sütiket állítunk be, annak érdekében, hogy megállapítsuk, hogy a böngésző elfogadja-e a sütiket. Ezek a sütik nem tartalmaznak személyes információt, és törlődnek, ahogy bezárjuk a böngészőt.

A honlapra történő bejelentkezéskor több sütit hozunk létre, amely elmenti a bejelentkezési információt és a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit. A bejelentkezési sütik két napig érvényesek, a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit tároló süti egy évig. Amennyiben az “Emlékezz rám” opciót bejelöljük, a bejelentkezés két hétig folytatódik. Kijelentkezéskor a bejelentkezési sütik eltávolításra kerülnek.

Amennyiben bejegyzést vagy oldalt szerkesztünk, egy újabb sütit tárol el a böngészőnk. Ez a süti nem tartalmaz személyes adatot, egyszerűen csak a bejegyzés azonosító számát tárolja, amelyet szerkesztettünk. Egy nap múlva jár le az érvényessége.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

A stúdió semmilyen személyes adatot nem oszt meg harmadik féllel.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

Ha hozzászólunk, a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon, azaz ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Az űrlapok során megadott kapcsolattartási adatokat a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig kezeli. Az adatok törlése egy, az érintettet által megadott e-mail címről küldött, „személyes adatok törlése” üzenet elküldésével kérheti.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

Kérhető, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük, tájékoztassuk az önre vonatkozó személyes adatairól. A törlés nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Jogorvoslat

Magyarországon az adatvédelmi felügyeleti hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)
Címe: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C
E-mail címe: ugyfelszolgalat@naih.hu

Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén:

nincs